Gewichtsconsulent Hardinxveld

Voeding- en beweegadvies Gewoon Doen!

Nijntje Beweegdiploma Bewegen met plezier

Gewoon Doen! heeft sinds december 2020 het keurmerk nijntje Beweegdiploma ontvangen.

Mijn naam is Jenny Hoekwater. Na afstuderen aan de Academie voor lichamelijke opvoeding en jaren ervaring te hebben opgedaan in bewegingslessen geef ik sinds enkele jaren lessen volgens het beweegprogramma nijntje aan leerlingen in het basisonderwijs en op een peuterspeelzaal in Hardinxveld-Giessendam. Ook ben ik nijntje docent voor de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Het is een beweegprogramma dat ik helemaal kan onderschrijven. Zelfstandig, met plezier veel en veelzijdig bewegen, op weg naar een goede motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Wat is het nijntje beweegdiploma

Het nijntje beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin een kind wekelijks speelplezier ervaart en tegelijkertijd  alle essentiële beweegvormen leert. Kortom, het is een combinatie va plezier met een flinke dosis ontwikkeling.

Om meer peuters en kleuters en hun ouders/verzorgers kennis te laten maken met dit beweegprogramma  wil ik aan de slag op onder andere scholen, peuterspeelzalen, bso’s in de regio.

Het programma is ontwikkeld door de KNGU/Dutch Gymnastics en onderbouwd door meerdere wetenschappelijke onderzoeken. Een gezonde baby kan meteen huilen, drinken, kijken en bewegen met reflexen. Dit gaat automatisch omdat de basis voor het lijf en de hersenen al is gelegd. Maar wist je dat gevarieerd bewegen je kind enorm kan helpen in de ontwikkeling.

Op gebied van motorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling. Maar bovenal, wanneer je zelf goed kunt bewegen groei je in zelfvertrouwen!

Het programma bestaat uit 15-20 lessen en die worden afgesloten met een beweegfeestje waarop het kind een beweegdiploma ontvangt.

Neem contact met mij op!

Wilt u meer informatie over de lessen, prijzen en plaatsen waar de lessen gegeven worden neem dan contact op via het contactformulier of bel 06-48580737.

 

Op dit moment wordt het programma aangeboden in samenwerking met peuterspeelzalen.

Contactgegevens

06-48580737
info@gewichtsconsulenthardinxveld.nl
Buitendams 156
3371BN Hardinxveld