Gewichtsconsulent Hardinxveld

Voeding- en beweegadvies Gewoon Doen!

Gewichtsconsulente Jenny Hoekwater

Ik ben Jenny, gewichtsconsulente in Hardinxveld van Voeding- en beweegadvies Gewoon Doen. Al heel jong wist ik dat ik bewegen op een sportieve manier het allerleukste vind om te doen. Ik ben daarom gestart met een Hbo-opleiding aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding in Tilburg, waar ik ben opgeleid tot docent Lichamelijke opvoeding. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart als gymnastiek docent op scholen en als instructrice voor verschillende lessen bij OKK Hardinxveld.

Bewegen, sporten, springen en dansen zijn belangrijke dingen in mijn leven. Waarom? Omdat je alle mogelijke menselijke emoties kun uiten en tegelijkertijd kunt ervaren als je beweegt. Als je je fysiek inspant kun je je gevoelens en emoties kwijt, je kunt bijvoorbeeld blij worden als je op een lekker muziekje beweegt of je kunt moe en voldaan zijn als je een stuk hebt hardgelopen. Na de inspanning kun je heerlijk ontspannen onder de douche en de zaken waarover je piekerde of verdrietig van werd van je afspoelen. Ook kun je trots zijn op jezelf wanneer je je lichaam kunt controleren doordat je sterker wordt of door soepel te blijven ook al word je ouder. Voeding geeft de nodige energie om te kunnen bewegen en wanneer je jezelf voedt met gezonde voeding, waardoor je mogelijk letterlijk lichter door het leven kunt gaan, geeft dat een energieker leven! Sinds november 2017 heb ik al veel mensen mogen begeleiden met een voedings- en/of een beweegadvies. Het geeft veel voldoening wanneer mensen lekkerder in hun vel komen te zitten dankzij een begeleiding.

Door een blessure heb ik een tijdje geen les kunnen geven. Op dat moment ben ik gaan nadenken op welke andere manieren ik mensen kan motiveren om te bewegen en zich lekkerder in hun vel te laten voelen. Toen is het idee voor “Gewoon Doen” ontstaan, naast mijn opgedane kennis en ervaring in de afgelopen jaren heb ik recent een opleiding voor gewichtsconsulent gevolgd, waardoor ik mensen optimaal kan adviseren over voeding en beweging.

Uiteindelijk komt in mijn praktijk “Gewoon doen” alles bij elkaar. Alles wat ik geleerd heb, alle dingen die ik zelf heb gedaan op het gebied van bewegen en voeding, het werken in een sap-kuuroord in Portugal, het volgen van een streng dieet voor fitnesswedstrijden, een veranderend lichaam door leeftijd en een nieuwe woon- en werkruimte. Kortom, nu vallen alle puzzelstukjes op hun plek.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Als je een doel hebt, bijvoorbeeld om overgewicht te verliezen dan vereist dit actie. Het is dan nodig om (gezonde) keuzes te maken, maar dit betekent niet dat je je hele eetpatroon hoeft om te gooien. Het nemen van kleine stapjes en zorgen dat het gewicht wat je verliest eraf blijft is veel gezonder dan het zogenoemde “jojoën”.

Ik ga graag vol enthousiasme met je aan de slag om je doel te bereiken door middel van je voedings- en beweegpatroon.

Bel mij op 06-48580737, mail mij via info@gewichtsconsulenthardinxveld.nl of vul mijn contactformulier in voor meer informatie of om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Neem contact met mij op!

Afhankelijk van het doel wat u wilt behalen geef ik u een advies dat bij u past. U wilt graag met uzelf aan de slag en daar ga ik u bij helpen als coach. Ik help je graag met fit & gezond worden, omdat ik het iedereen gun om goed in zijn vel te zitten!

Laat een bericht achter, bel mij of mail mij en dan gaan we samen aan de slag!

Contactgegevens

06-48580737
info@gewichtsconsulenthardinxveld.nl
Buitendams 156
3371BN Hardinxveld